15-årig flicka sexuellt ofredad av flera ”ensamkommande” – Fyrishovsbadet

Annons:

Då var det dags igen. En 15-årig flicka förföljdes av 3-4 ”ensamkommande pojkar” inne på Fyrishov. En av dessa blev sedan mer närgången.

Vid något tillfälle ska en av ”pojkarna” ha försökt köra in fingrar under troskanten till baddräkten. Man ska även ha tagit henne på brösten utanpå baddräkten och tagit henne på benen, säger Kenneth Sundin, länsvakthavande polisbefäl.

En av ”pojkarna” greps misstänkt för försök till våldtäkt men brottsrubriceringen ändrades sedan till sexuellt ofredande av åklagare, uppger polisen.

Skall tilläggas att det under senare tid har varit en hel del stök och bök med ”ensamkommande barn” på Fyrishov. Man har där tvingats sätta in vakter. Vakterna har vid flera tillfällen kastat ut dessa ”barn” med hänvisning till badets ordningsregler som säger att minderåriga inte får bada utan sällskap av någon vuxen om ”barnen” inte förstå tillsägelser på svenska eller engelska – vilket dessa ”barn” inte gjort.

”Barnens” gode män har i flera artiklar som publicerats av Uppsala Nya Tidning ondgjort sig över att deras skyddslingar inte har fått bada. ”Barnen” har blivit ledsna då de vägrats bada.

Det har i sedvanlig ordning ylats om diskriminering och rasim. Nu får det väl ändå vara nog? Är det inte hög tid att porta alla ensamkommande manliga immigranter, oavsett ålder, på Fyrishov, precis som man, vid det här laget, redan gjort på badhus Tyskland.

Publicerad: 17 jan, 16:50
Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna.  • Adam Bertilsson

    Kan det inte kastera fanskapet på stället. Det bara hållfast de äckliga skäggbarnet, sedan tar man ett stämjärn och knacka bort kulorna på svinet.