25-åring åtalas för våldtäkt på 12-årig flicka

Annons:

En 25-årig man som misstänks ha kedjat fast en tolvårig flicka i taket och våldtagit henne åtalas för grov våldtäkt mot barn, rapporterar TT. Det är oklart var mannen befinner sig för tillfället.

– Han kan vara hemma, men han kan även vara utomlands. Om han häktas i sin utevaro kommer han att efterlysas, säger åklagaren Daniel Veivo Pettersson.

Tidigare har sju män dömts för övergreppen på flickan som ska ha pågått i två år. Flickan blev mer och mer deprimerad och till slut bröt hon ihop och började berätta för personal inom ungdomspsykiatrin.

Flickan berättar i åtalet hur 25-åringen försåg henne med handbojor och kedjade fast henne vid en krok i taket.

Våldtäkten ska ha skett i mannens hem i Stockholm under hösten 2013 och vid husrannsakan hittades kedjor, handbojor, koppel och en piska.

25-åringen åtalas för ytterligare en våldtäkt på flickan som ska ha skett på en toalett. Han är tidigare dömd för övergrepp på en annan minderårig flicka.

De sju dömda männen

37-åring, Östergötland: Våldtäkt mot barn och barnpornografibrott — fem års fängelse.

26-åring, Dalarna: Sexuellt ofredande — skyddstillsyn.

29-åring, Stockholmstrakten: Våldtäkt mot barn (två tillfällen) — tre års fängelse.

26-åring, Stockholmstrakten: säljare på ett finansföretag: Våldtäkt mot barn — två och ett halvt års fängelse.

27-åring, Stockholmstrakten: studerar till ingenjör: Grov våldtäkt mot barn och våldtäkt mot barn (fyra tillfällen) — sju års fängelse.

55-åring, Östergötland: Utnyttjande av barn för sexuell posering (elva tillfällen) och sexuellt ofredande (två tillfällen) — åtta månaders fängelse.

19-åring, Västra Götaland: lagerarbetare: Våldtäkt mot barn — åtta månaders fängelse (domen är överklagad).

Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna.