92% av muslimska migranterna som kommer till Sverige är ”unga” män

Annons:

92% av migranter som söker asyl i Sverige är män i ”tonåren”. Flyktingarna får ta med sig sina familjemedlemmar till Sverige eftersom de är minderåriga.

BBC rapporterar, Sverige har tagit emot fler asylansökningar per capita än något annat land i Europa – 163.000 förra året. Landets befolkning är bara 9,7 miljoner.

 Om du är minderårig, först av allt, du får bostad,  du får mer finansiella resurser. Du har också en hel del personal runt dig som hjälper dig med olika frågor ”, säger Hanif Bali, en medlem av oppositionen Moderaterna i den svenska riksdagen. ”Om du behöver mat, kläder, allt, kan du gå till kommunen och kräva pengarna

_88003397_asylum_seekers_age_624

Men det finns en annan ännu större fördel, vilket Bali anser är betydande. ”Du har rätt till familjeåterförening. Så du kan ta med alla i din familj till Sverige, om du är ”minderårig”. ”

Så det finns enorma incitament för att komma till Sverige innan du når ”18”. Detta kan förklara varför många ”unga” människor gör resan på denna punkt i deras liv.

_88003399_asylum_sweeden_624 (1)

Men i de nordiska länderna, en mycket stor mängd av dem som testas har inte rätt ålder. Några vänner till mig, som tagit hand om dessa ensamkommande flyktingar, säger:” Vi tog hand om ett barn, och vi fick reda på att han var omkring 28 år gammal. säger Bali

Idén att utföra medicinska tester för att fastställa åldern på asylsökande är kontroversiell, men det finns en växande konsensus bland politiker att Sverige måste vara strängare med att kontrollera åldern på unga invandrare.

Publicerad: 30 jan, 18:45
Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna.