Afrikanska flyktingar dumpar skräp på gatorna i protest – Inget wi-fi, ingen som städar åt oss

Annons:

Migranterna dumpar skräp på gatorna i protest mot att ingen städar upp efter dom samt att det inte finns wi-fi i den villa(!) dom tilldelats.

De är också arga över att inte tillhandahålls gratis internet, vilket har hindrat dem från att kontakta anhöriga hemma.

Stadens borgmästare, Alessandro Grieco, var tvungen att ingripa personligen med hjälp av tre poliser för att lugna ner situationen, rapporterade The Local, som citerade La Repubblica.

Matteo Salvini, ledare för anti-immigration Lega Nord partiet säger: ”De vill att någon rengör deras hem, kan du fatta det? fullt vuxna män”

Demonstrationerna, som först ägde rum i förra veckan, blockerade också huvudvägarna i staden Ceranova, nära Milano.

Publicerad: 26 dec, 10:28
Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna. • Two Different Shoes On

  Ganska logiskt ändå, de har ju lämnat sina fruar, mammor och systrar hemma.
  De har aldrig städat efter sig, i den mån de har haft något att städa alls.
  Självklart förväntar de sig då att städservicen ska fungera i det förlovade landet.
  Samma sak med internet. Det är internet som fått dem att se hur vi har det i väst, så lika naturligt är det då att de ska ha samma saker som vi när de nu kommit hit. De enda som finns att kämpa för i Afrika är sitt eget liv och mat för dagen. Har man inga problem med det så kan man bara sätta sig ner och förvänta att allt det andra kommer av sig själv.
  De är helt enkelt inte redo att flytta från Afrika ännu.
  Undrar vad framtidens historiker kommer att kalla denna tid, troligen något lamt som ”invandringstiden”. Men jag tror en och andra sidan att svenska historiker inte kommer att forska särskilt mycket om kristendom, snarare revidera historiebeskrivningen i vår kommande muslimska republik.

 • carl

  Är detta barnen?

 • jens olav Mikkelsen

  søppel

 • Jeanjalusi

  Det här handlar ju om drägg!

 • Gnurduff von vinkelstjärt .

  Dessa har aldrig bott fattigt och svultit precis , de är vana vid snabbt internet och att ha ett vitt förkläde (hushållerska) som städar hemma och säkert lagar maten också . . . de har som många andra tagit steget till ett blåögt Europa för att säkra inkomsten bara . . inget annat ? ?

 • kerstin gustavsson

  är det någon nu som går och sopar gatorna och plockar upp skiten efter dom eller tvingar dem
  att göra det själva?