Alice Bah Kuhnke är livsfarlig

Annons:

Alice Bah Kuhnke vid samtliga framträdanden som minister gett ett mycket svagt intryck och bristen på såväl kompetens som förståelse gällande sakfrågorna lyser igenom väldigt tydligt. I gårdagens agenda slog hon dock alla rekord i att agera uselt.

Hon har en lätt lismande stil när hon får yttra sig som för oengagerade tittare/lyssnare tragiskt nog kan gå hem. Det är uppenbart att hon döljer okunskapen genom att bre på med floskler, självklarheter och politiskt korrekta ord. Hon lyckades ju ta mig tusan till och med få in problemet med extremhögern nu när frågan gällde IS-terrorister som skär halsar av oskyldiga, spränger folk i bitar och fyller massgrav efter massgrav!

Alice Bah Kuhnke är livsfarlig – vi har en inkompetent politiker som struntar fullkomligt i att fullfölja sitt uppdrag och istället lägger all koncentration på att bygga upp någon sorts mediaimage. Denna kvinna är fullkomligt marinerad i teflon – det går inte att lita på ett enda ord som hon säger – hon bryr sig inte ett dugg om vad frågeställningen gäller.

Gårdagens Agenda gav bevis för att hon inte har någon koll alls på det hon sysslar med och samtidigt saknar insikt hur löjliga hennes försök att mörka ter sig.

Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna.