Allahu Akbar – Ryssarna kommer hängas så här

Annons:

En kvinna klädd i svart och hålla vad som tros vara ett barns avhuggna huvud har gripits nära en tunnelbanestation i Moskva. Hon ropade, ”Jag är en terrorist”, och enligt uppgift hotade att spränga sig själv.

Enligt Lifenews, var offret en flicka, som identifierats som Nastya M. Efter mordet, gick den kvinnliga terroristen till en tunnelbanestation, där hon stoppades av en lokal polis.

Hon tog omedelbart avhuggna barnets huvud från sin väska och började skrika att hon hade dödat barnet. Den misstänkte är för närvarande fängslad av polismyndigheterna, rapporterade ryska medier.

”I slutet av världen kommer i en andra … Jag är din död” kvinnan hörs skrika i videon. ”Jag hatar demokrati. Jag är en terrorist.”

Varning för starka bilder.

Ögonvittnet Artur Manzhesov berättade för RT.com han inte kunde tro att det halshuggna barnets huvud bars av kvinnan var verklig.

”Jag såg henne komma ut med huvudet i händerna. Jag tänkte, wow, det måste vara en kopia ”, sade han.

Mannen säger att han hörde gärningsmannen ropa: ”Allahu Akbar … Ryssarna kommer hängas så här. Ryssarna kommer att slaktas. ”

Publicerad: 29 feb, 17:35
Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna.