Anders Ygeman (S) blundar för problemen i Malmö

Annons:

I en intervju med media låtsas Ygeman inte veta vad som försiggår i Malmö utan väljer att blunda för problem när han får frågan om hur han tror du att den här situationen har uppstått:

 

– Det finns nog flera förklaringar, det är sannolikt mer än en händelse. Men självklart så har de senare 10-15 årens utveckling – med växande klyftor, stigande arbetslöshet och sjunkande skolresultat – spelat med i bilden.

Lika stora är skygglapparna när inrikesministern ombeds svara på frågan varför detta händer just i Malmö:

 

– Jag tror tyvärr inte att det här är isolerat till Malmö. Vi har också sett en liknande utveckling i Göteborg och i andra delar av landet. Men vi har också lyckats bryta utvecklingen i andra delar av landet, exempelvis i Södertälje, genom framgångsrika polisinsatser.

 

Trots att Sverigedemokraterna nu enligt en opinionsundersökning är Sveriges näst största parti och bara någon procent efter Ygemans parti Socialdemokraterna från att bli Sveriges största parti och trots att SD har nått den positionen genom att tala klarspråk om orsakerna till dessa och flera andra systemhotande samhällsproblem, ser inrikesministern uppenbarligen inga skäl att själv prata om dom rådande problem i Malmö.

Den invandringsrelaterade kriminaliteten tar sig uttryck som kvalificerar sig som terrorbrott, medans regeringen blundar.

Partipiskan är verkligen vass i sitt bett. Politikerna fruktar den så mycket att de går hellre under med sitt parti, än yttrar sanningen.

Sanningen som SD inte räds för att yppa, ska det vara.

Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna.  • Gunnery Sergeant Hartman

    Satans ynkrygg och politruk!