Aquanova sätter stopp för ”nyanlända”

Annons:

Ledningen för Maserhallen AB anser att utvecklingen är oroande och de tar problemen med att allt fler ungdomar och barn utsätts för sexualbrott och ofredanden på största allvar.

Därför är flera åtgärder på väg.

Nu har nya regler införts om att stora grupper av män och ungdomar inte längre själva ska kunna besöka badet utan ledare.

Kommer det stora grupper så måste det vara en ombytt vuxen per tre barn. Det kravet har vi inte haft förr så kommer du med en grupp ”barn” eller ungdomar så måste du vara beredd att ta fullt ansvar för dem, säger Ulla-Karin Solum till SVT.

Flera som har stört eller begått övergrepp i badet har avvisats och förbjudits att återkomma till Aquanova.

Publicerad: 12 mars, 12:30
Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna.  • mari

    Alltid en början. De kommer att få mycket kritik så jag hoppas att de klarar trycket. Hur gör de om det kommer en grupp vuxna män ?? Svenska män går sällan eller aldrig i grupp till badhus men det gör araberna. Där finns det gott om villebråd. Finns det ingen möjlighet att stoppa grupper med vuxna män? De blir säkert anmälda för kränkningar och annat men har man en policy som gäller alla så går det. Håll fast vid det ni startat!!! Helt otroligt att SVT har skrivit om detta utan att skriva något politiskt korrekt !?!?