Åsikt om invandringen – personlig snyftartikel

Annons:

 

8541206

 

Sydsvenskan fortsätter med sin antisvenska journalistagenda genom att använda bättre strategier som ännu tydligare förkastar svenskarnas riktiga åsikter angående invandringen och migrationsströmmarna.

I morse publicerade då Sydsvenskan denna artikel: LÄNK

 

När dåvarande statsminister Fredrik Reinfeldt sa att det är dags att öppna våra hjärtan blev jag besviken.

Jag tänkte omedelbart att nu får det vara nog. Jag hade röstat på Moderaterna och Folkpartiet och skulle aldrig rösta mer höger än så.

Men det var omöjligt för mig att se dessa människor som vi skulle öppna oss för” säger 27 årige Emily Young.

Emily fick se att en tiggare var en riktig person och bestämde sig för att ge han allt hon hade, 78 kronor

 

Har du någonsin börjat gråta av glädje för 78 kronor? Det slog mig där och då att dessa siffror ÄR människor.

De har lämnat det enda de har, många flyr ifrån en nästan säker död.” Släpp in dessa personer i ditt hjärta och försök se dig själv i dem.

Se vad de gått igenom för att komma hit. Du hade bara velat överleva och sen skapa dig ett liv i ditt nya land. Inte sant?”

 

Nu är Emily Young övertygad om att oreglerad invandring är det enda hållbara för Sverige i en sann MP kommunistisk anda.

Jo Emily, det är sant. men det kommer just nu ungefär 350 000 människor till Sverige per år, räknat med veckornas senaste migrationer.

Ingen kontrollerar huruvida dessa människorna är riktiga flyktingar eller ekonomiska flyktingar. Det går rykten på migrationsverket att t.o.m turkar helt enkelt slänger sina dokument för att få komma till de lovade länderna i Skandinavien.

Samtidigt är det INGEN som vet hur många det är som lyckas ta sig hit som döljer sina riktiga identiteter genom att påstå att de är flyktingar från Syrien.

Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna.