Asylrätten?

Annons:

Dessa falska och okunniga godhetsapostlar inom media ljuger om dessa migranters kompetens, som om att vi skulle behöva fåraherdar och kriminella! De talar om enkla arbeten, utan att veta något om att tiden för dessa arbeten är förbi. Dessa tillskott kan inte ens användas som mänskliga koner för att avgränsa eller visa en väg, då de inte kan stå still. De är dessutom en säkerhetsrisk på flygplatser.

I stället borde media börja med att granska legaliteten i dessa falska asylansökningar med påhittade storyn anpassade till svensk asyllagstiftning. Det är advokater och övriga juristers skicklighet att få till en inlaga som avgör asylärendet.

Inte den sanna storyn om att det är bättre i Sverige med alla bidrag, gratis utbildning, riskfriheten i att leva kriminellt och att det finns kvinnor lösa utan tillsyn på gator och torg.

Om Media och politikerna tycker att dessa ekonomiska migranter ska ha asyl, så är det renhårigare att ändra lagstiftningen och ta bort asylskälen i den gällande rättsordning de nu struntar genom att bjuda in och ge asyl till folk som inte har asylskäl.

Det är en liknade situation som FF (föräldrarfritt), tonåringens föräldrar åker bort och tillåter barnen att bjuda hem vännerna på liten fest. Sen dyker det upp 100 objudna gäster och vandaliserar hemmet. Det är vad som skett med asylrätten.

Förr kom det intellektuella och homosexuella som flydde för sina liv, vänsterfolk från Chile som riskerade döden, folk från Balkan som var direkt hotade till livet av grannarna, men vad kommer det nu?

Det är synd om folk i båtar på Medelhavet för att en treåring drunknar eftersom han hade en skitfarsa som vill ha gratis tandvård. Det är tragiskt men inte asylskäl! Och det ska inte jämföras med Auschwitz så som den vidriga Åsa Romsom gjorde.

/Lukas

Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna.