Asylsökande kräver förtur

Annons:

På Gotland som på alla andra håll är det ont om asylboendeplatser eftersom den svenska regeringen och riksdagen inte förstår att rätta mun efter matsäcken, dvs nöja sig med att ta emot så många asylsökande och anhöriga till dessa som Sverige har resurser att ta emot och integrera på ett vettigt sätt.

Jamal Hima från Syrien har fått automatiskt och permanent uppehållstillstånd i Sverige och tog därför omedelbart hit sin familj bestående av fru och sex barn utan att ha arbete så att han kan försörja dem eller en bostad av sådan storlek att de kan få plats. Nu tycker han att han och hans familj förutom att bli försörjda av de svenska skattebetalarna också bör få gå före svenskarna i bostadskön. Socialen bör ge hans familj förtur, anser Jamal.

Om det är ”difficult att leva i Sverige”, varför i hela friden kom de då hit? Jag fattar bara inte. Maken till oförskämdhet. Jag tycker att de kan ta och packa sig tillbaka till Syrien om vår gästfrihet inte passar herrskapet.

Men värst av allt är väl ändå reportern i inslaget. Inte en enda utmanande fråga till syrierna. Och varför SR överhuvudtaget gör ett reportage om detta, begriper jag inte. De borde i stället intervjua svenskar som stått i bostadskö i många år, eller unga vuxna som tvingas bo hemma p.g.a. bostadsbristen etc.

 

1. Karln kommer till Sverige, och får genast PUT
2. Karln saknar jobb och försörjs av allmänna medel
3. Han skickar efter sin familj, ytterligare sju personer
4. Han har varken bostad eller försörjning för dem ordnad
5. Han blir trångbodd i sin tvåa

I detta läge klagar han över att han inte får ett stort hus i Sverige. Han klagar på att det är ”very difficult” att leva i Sverige.

1. Han har ju inget jobb
2. Han kan inte Svenska
3. Han har inte resurser att skaffa sig bostad
4. Han har en familj som är större än vad han skulle kunna försörja även om han hade ett toppjobb och tjänade sextio-sjuttio-åttitusen i månaden

 

Svenska ”public service”-media sviker ständigt sina uppdragsgivare, det svenska folket och de svenska skattebetarna. Jag fattar inte att de inte skäms, men de är tydligen så fulla av sin egen politiskt korrekta självgodhet och sitt nyrasistiska korståg mot svenskheten.

 

Det är en skandal utan dess like.

 

Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna.  • Eriksson T.G.

    samt nekas stanna välrenommerade läkare, arbetar i Canada nu
    samt nekas idag visering p.g.a. ”kollektiv bestraffning” och fått Auschwitsliknande märke ”böjd till rimning” min självfinansierade mamma som höjer svensk BNP och avlastar sv. sjukvård sedan 1989
    samt får ryska turister finska viseringar istället för sv. och höjer Finlands BNP et cetera