Asylsökande vägrar byta boende

Annons:

796371380

 

”De asylsökande på Dalagärdes vandrarhem ska flyttas till andra orter under fredagen. Men de vägrar att sätta sig i bussarna.

– Vi är starka tillsammans, säger Reham Abdul Salam.”

 

Läs hela inlägget HÄR


Dessa individer har blivit matade med förväntningar.

Nyligen i tre reportage från kaoset kring medelhavet från utländsk media och en svensk såg man tre flyktingar från olika håll käbbla om att de skulle vidare till Sverige eller Tyskland.

Om de ens vet vart länderna ligger eller något annat om landet är totalt ointressant.

ALLA flyktingar behöver i dagens läge hjälp av människosmugglare genom Ungern hit. 1500 $ hade en man betalat som satt fast i Ungern nu.

Innan betalade han 1000 $ för att komma över Medelhavet, klart som fan att de vill/tror sig få valutan för pengarna.

Det kommer att börja spåra ut mer på boenden snart, när mer missnöjda anländer.

De blir matade med all skit så de vet inte bättre, tror fan inte smugglarna vet något utan berättar sagor.

Man måste ifrån myndigheter ta detta i beaktande, politikerna måste fan inse att detta är en jävla industri och att majoriteten som kommer nu faktiskt kommer ha andra intressen än att bli i lurade att rösta på just deras hycklar parti.

Jag är övertygad om att detta är en början på kaoset då miljoner kommer utvandra från afrika hit upp mot Europa. Snart kommer vintern och en humanitär kris kommer uppstå i mellan Europa när det börjar bli kallare.

Det lär inte heller dröja länge innan länder som idag nu Ungern säger – nej ingen jävel ska igenom oss.

Staket byggs murar, kommer inte dröja länge innan vi kommer att se reportage där ungersk militär står med vapnen riktade mot flyktingarna.

Situationen kommer bli ohållbar och en upplösning av EU är säkerligen att vänta.

Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna.