Återigen stenkastning mot polis

Annons:

Onsdagskvällen präglades av kaos och bilbränder i Bergsjön i Göteborg.

Polisen var då på plats i Bergsjön för att genomföra trygghetsskapande åtgärder när 15-20 ungdomar gick till attack med flaskor och smällare.

Vid 01.30 summerade polisens kvällen och nattens händelser.

Två poliser har fått ögonskador av grön laser och ska kontrolleras på sjukhus så snart som möjligt. En polisbil har fått en ruta krossad av stenkastning. En butik på Komettorget har fått stora brännskador när en bil och en container brunnit intill fastigheten och fyra bilar har brunnit i området Bergsjön same en bil vid Kortedala torg.

Drygt tio personer har också kontrolleras och identifierade av polisen i området runt Bergsjön. Även om ingen av dem greps för dåden är de fortfarande misstänkta.

 Vi har identifierat och kontrollerat dem, tagit namnuppgifter, noterat klädsel och fotograferat dem. Sen får vi matcha detta med vittnesuppgifter, men de är alltså misstänkta för dåden, säger Hans Lippens till gp.se.

Publicerad: 22 september, 14:38
Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna.