Barnfamilj blev vräkt lagom till jul – politiker öppnade sitt ”hjärta”

Annons:

En barnfamilj i Sundsvall blev vräkt från sin bostad. – Jag vet inte vart vi ska ta vägen, sade hon. Under flera månaders tid kunde de inte betala sin hyra, vilket ledde till att de blev vräkta och utslängda.

Någon hjälp med ny bostad fick inte familjen.

– Socialtjänsten var med på vräkningen. Men de gav mig ingen hjälp, bara en lista med vandrarhem jag kunde bo på. Det är ju svårt med en nioårig son, sade mamman.

– Vi har inga missbruksproblem men har ändå hamnat i den här situationen eftersom min man är sjuk och vi inte har några pengar. Nu är jag desperat.

Det var på onsdagsmorgonen som ST berättade om familjen som vräktes från sin lägenhet. Elin Nilsson(M) erbjöd sin hjälp. Nu har familjen flyttat in i hennes lägenhet.

– Det var så enkelt för mig och så kan det betyda så mycket för någon annan, säger Elin Nilsson(M).

– Det har varit jättepositivt. Det är viktigt att som politiker inte bara titta i sina papper hela tiden, utan att verklien göra något, säger Elin Nilsson(M).

Svenskar i nöd får förlita sig på privata donationer medans ”ensamkommande” får det serverat på silverfat. Det är ganska tydligt att just de som ylar sig hesa över ”alla människors lika värde” ser svenskar som något värdelöst.

En kvinna som jobbar och försöker göra rätt för sig men pengarna räcker inte till, Sveriges ledande politiker vänder henne ryggen.

Publicerad: 27 dec, 11:49
Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna.  • mikke88

    Det ”Nya Sverige” børjar ta form…