Den misstänkte terroristen

Annons:

Avpixlat kunde igår kväll avslöja fler detaljer om mannen som greps i Märsta.

Idag kan även Avpixlat avslöja vem den misstänkte terroristen är.

Terroristen Akilov Rahmat, en 39-årige uzbekiske medborgare har även använt sig av dubbla identiteter samt fått avslag på sin asylansökan tidigare i år och då dröjt sig kvar i Sverige som “papperslös”.

Säpo utredde 2015 en härva med städfirmor där flera uzbeker var misstänkta. Misstankarna handlade främst om IS-finansiering, något som aldrig kunde fastslås.

Akilov Rahmat som sitter gripen och anhållen för terroristbrott genom mord på Drottninggatan har nu fått advokat Johan Eriksson som försvarare.

Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna.  • plexgear

    Detta kommer att utveckla sig till en skandal…som vanligt slappa myndigheter, godtrogna bortom allt vanligt förnuft. Ryssland är ett utmärkt land att utvisa dessa terrorister till, där vet man hur man tar hand om skurkarna, till skillnad från Sverige.

    • Grreger Hoffa

      Och varför i hela friden skulle Ryssland vilja ta emot en terrorist som sympatiserar med dom som sprängde tunnelbanan i St:Petersburg förra veckan? Bättre då att mata fanskapet till djuren på Kolmården.