”Det finns ingen inhemsk svensk kultur” – Regeringen 2015

Annons:

 

Vilket lands företrädare säger ens så? När vi trodde att botten redan var nådd får vi höra detta.

Så alla röda dagar jag firat och alla folkdräkter jag prövat är bara på låtsas? Alla kristna högtider är för mig SVENSK KULTUR. Att få vara stolt över alla dem som byggt upp landet Sverige & att en dag få sjunga nationalsången och känna den nationella identiteten är för mig SVENSK KULTUR.

Att vara målmedveten, smart, att lyssna på de äldre, de kunniga, att visa respekt för annat folk – DET är att vara svensk enligt mig.

Och att säga ”Det finns ingen inhemsk svensk kultur” är lite som att säga att det inte finns ett svenskt folk. Så du ställer jag frågan:

Om Regeringen är ”folkets representanter” vilket folk representerar dem? Enligt dessa makthavare så existerar inte min existens och jag har varken en kultur eller en identitet.

Jag är bara en rasist & en fascist.

Publicerad: 14 okt, 16:37
Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna.  • Hans Karlsson

    Ja, det är så viktigt att invandrarna ska få behålla sin kultur, seder och traditioner och han svamlar om ”alla människors lika värde”.
    Men självklart har vi ingen kultur – den har tagits ifrån oss ( ex inga jul- och skolavslutningar i kyrkan), liksom det människovärde och stolthet vi en gång kände att vara svensk!