Donald Trumps klarspråk om illegal invandring

Annons:

Han har under denna period gjort många ”politiskt inkorrekta” uttalanden.

Några uttalanden från klippet nedan:

Invandrare som kommer in illegalt genom Mexiko, genom den obefintliga gränsen, kommer in och mördar, våldtar och skapar våld i samhället. (Flera exempel tas upp). Vi ska bygga en enorm mur kring Mexikos gränser och sätta stopp för detta.
Muslimer måste börja övervakas och all import av muslimer som inte redan har USA som hemland ska stoppas i gränsen TILLS vi listat ut vad som i helsike försigår.
De radikaliserade muslimerna är ett reelt hot mot samhället och vi kan inte låta folk som vi inte vet vem dom är komma in i landet.

(Han fortsätter ta upp terrordåd som visar hur viktigt detta är och att det inte har något emot religioner att göra utan det handlar om att lösa problemet som en specifik grupp människor utgör. Folk visste vad som skulle hända i terrordåden men ingen sa något för att dom inte ville vara politiskt inkorrekta genom att säga något dåligt om invandrare, detta måste ändras.)

Vi är trötta på att vara politiskt korrekta. Radikala muslimer skär huvudet av folk och sänker folk levande ner i vattnet i burar tills dom drunknar. Folk dansar på gatorna efter terrordåd och skriker allah akhbar under tysta minuten för de omkomna i terrordåd under fotbollsmatcher.

Detta måste ta ett slut, det är dags att agera innan vi inte har ett land kvar. Detta är ett verkligt hot något måste göras nu.

Publicerad: 15 dec, 19:12

 

Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna.