”Enorma ekonomiska påfrestningar”

Annons:
Foto: Tomas Oneborg

Foto: Tomas Oneborg

 

Nu när Sverige driver en vansinnig invandringspolitik så väntar ”enorma ekonomiska påfrestningar”, säger inrikesminister Anders Ygeman till SVD.

– Det är en allvarlig situation. Vi har sett en integration som inte alls fungerat så bra som vi önskat under en ganska lång tid och det är klart att det finns risker i det sade Ygeman.

Påfrestningarna är inte bara enorma inom det ekonomiska spektrat, utan även på det kulturella, sociala och biologiska lika väl, där det i klarspråk är rent förödande.

Alla dessa punkter bör bejakas, idag tycker jag många talar om invandringens konsekvenser utifrån ett allt för ekonomiskt perspektiv.

Man förstår inte vad det ekonomiska är sprunget ur.

Upprättandet av en välfärdsstat, eller samhälle överhuvudtaget, kräver att samtliga punkter fungerar – då de sker i direkt samspel och som konsekvenser av varandra.

Inrikesministern flaggade också för att de så kallade inre utlänningskontrollerna ska bli fler.

Personer som inte har rätt att befinna sig i landet, exempelvis flyktingar som har sökt asyl och fått avslag, ska utvisas.

Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna.