Europa mot ruinernas brant

Annons:

Journalisten i det första videoklippet säger: ”Det var en uppspelt Jean-Claude Juncker som hälsade deltagarna i toppmötet i Riga förra veckan välkomna.” Jag skulle byta ut ordet ”uppspelt” mot ”stupfull”.

Denne Juncker är den icke folkvalde Europeiska kommissionens ordförande. Han är marionett åt den västliga makteliten. Det är han, och bakom honom finns makteliten vars order han lyder, som vill att EU:s yttre gränser ska öppnas på vid gavel mot Mellanöstern och Afrika.

Det känns väl tryggt med honom som kapten på EU-farkosten, eller vad säger ni? EU kommer att bli Europas undergång, den saken är klar. EU-länderna måste krossa denna union från helvetet och återta sin suveränitet igen.

EU-kommissionären Cecilia Malmström, vars namn står på Sveriges dödsdom Lissabonfördraget tillsammans med Fredrik Reinfeldts namn, får här kindpussar av Junker.

Därefter ger Juncker Stefan Löfven en örfil, vilket han i och för sig har förtjänat som ledare för den antidemokratiska DÖ-juntan som styr Sverige rakt mot avgrunden.

Juncker kallar vidare Ungerns premiärminister Viktor Orbán, som står upp för och vill skydda sitt land och sitt folk, för ”diktatorn”. Den som är diktatorn i EU är Juncker själv. Den som sa’t, han va’t.

Se Klippen Nedan:

 

”Jean-Claude Juncker drunk and bitch slaps leaders”:

https://m.youtube.com/watch?v=…

”Junker the drunker”:

https://m.youtube.com/watch?v=…

Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna.  • plexgear

    De flesta länder i EU och Japan, USA är på ruinens brant vilket ju är allmänt känt! Hade Grekland lämnat euron hade hela skojeriet med det nuvarande ”ekonomiska” systemet kraschat och bankirskurkarna har köpt sig ännu några år för sin fortsatta plundring med att tvinga Grekland till nya lån som oavkortat går till bankerna och de s.k långivarna som ju redan fått tillbaka det mesta(kanske allt) den ursprungliga lånesumman…det är de enorma räntorna på de ursprungliga lånen man nu vill håva in.

  • Vi måste begära utträde ur EU vars rätt går före Svensk rätt.
    EU medlemskap är som att sälja sitt land genom en generalfullmakt.