Expos Cecilia Stegö Chilò försöker bortförklara verkligheten

Annons:

 


 

Då etablissemangsförespråkare försöker låtsas bry sig, och försöker tala om för vanligt folk hur de ”känner eran oro, men ni har minsann fel”. Det är så folkföraktande. Och det skapar bara ännu mer hat.

 

”Det finns inte en chans att de långsiktigt kan lösa Sveriges gamla och nya problem.

De skulle på sin höjd kunna stänga gränserna, bara för att snart upptäcka att vi ändå behöver inte bara omvärldens marknader utan också människor. ”

Läs Kolumn HÄR

Vidare påståendet att bara för att man stänger gränsen för invandring speciellt tredje världen så upphör knappast handel, varför skulle handel av varor gör det omöjligt att vägra ta in de människor som skapar så stor problem och skapar ett kaos-samhälle?

Vad menar hon? Har hon belägg för att Sverigedemokraterna vill stoppa svenska företag från att göra affärer med utländska företag och menar hon att SD inte vill släppa in en endaste utlänning?

Jag kan inte erinra att jag läst detta någonstans i SDs partiprogram.

Ett desperat försökt från Robert Aschbergs sekt Expo att desperat försöka bortförklara invandringsproblematiken och det enorma problem majoriteten av invandrarna utgör.

Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna.