Fredrik Reinfeldt: SD-väljare är missnöjda med sina liv

Annons:

Utdrag från aftonbladets artikel i ämnet:

Citat:
Under sina år som statsminister visade Fredrik Reinfeldt (M) ofta sin avsky gentemot Sverigedemokraterna.

I sin nya bok ”Halvvägs” skriver Reinfeldt att partiets kärna består av ”de flesta av landets rasister och kraftigt främlingsfientliga”.

Citat:
M tappade stora mängder väljare till Sverigedemokraterna, som var det parti som blev valets stora vinnare när de mer än fördubblade sitt resultat från 2010. Reinfeldt ställer i boken frågan ”Hur kan man förstå att 800 000 väljare röstade på Sverigedemokraterna?”.

Han beskriver SD-väljarna som ”avvikare” från de övriga väljarna och menar att de ”inte känner samma tillit till andra människor, till samhällets institutioner och det demokratiska systemet”.

Citat:
– Till det kommer en stor mängd brett missnöjda väljare. De är missnöjda med sitt eget liv och området de bor i. De misstror alla med makt, såväl politiker som mediarepresentanter, skriver han.

 

Never go full Arnstad.

Landsförrädaren Reinfeldt är en föredetting som inte heller fattat någonting.
Precis som Jimmie sa i sitt sommartal.

I övrigt inte mycket och säga angående dessa floskler.

Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna.  • En rent idiotisk hypotes från en man vars liv självt innefattade stort missnöje, till den grad att man lämnar fru och plats för i vinstsyfte starta på nytt med både fru och karriär.