Gotlands tur – Ungdomar sexuellt ofredade

Annons:

På tisdagkvällen blev flera ungdomar blev sexuellt ofredade på ungdomsgården i Fårösund.

Michael Lindquist bekräftar att en anmälan om sexuellt ofredande kommit in och att polisen arbetar med ärendet.

Polisen säger att flera ensamkommande barn var på plats på fritidsgården. Men Michael Lindquist säger att utredningen får visa vilken roll de haft.

– Vilken roll de ha har haft lämnar vi därhän tills vi vet vad som inträffat. Vi får se om det blir som målsäganden, vittnen eller misstänkta, säger han.

Så här låter det på Fårösundstrakten Facebook sida:

Min styvson kom nyss hem ifrån fritidsgården och var jävligt upprörd! Hans tre tjejkompisar har precis blivit antastade och sexuellt trackasserade av några ungdomar/män som var på besök från ett asylboende i ljugarn. Han och tjejerna var väldigt förbannade och ledsna över det som hänt! Detta är helt jävla oacceptabelt!! Och det som också är skrämmande är hur personalen på fritidsgården samt ljugarnsgrabbarnas ”handledare” har skött situationen.

Dom har tydligen sagt åt han och tjejerna att lägga av och att inte vara så fjantiga och även påpekat att detta INTE fick komma ut eller hamna på Facebook! Bl.a så försökte dom med våld trycka in en tjej i ett rum samtidigt som några stod och smekte sig själva i skrevet! Alla tjejer grät och vågar numera inte gå ut längre. Jag vet att ni fritidsledare läser detta och att ni tar dessa horungar i försvar. PINSAMT jävla agerande, Jag vet vilka ni är och jag förväntar mig att ni tar tag i detta innan något hemskt händer!!!Förbannad fader

Händelsen har blivit mycket omskriven i sociala medier, och på Facebooksidan Fårösundstrakten är stämningen hätsk.

Publicerad: 13 jan, 13:55
Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna.  • surfagbg

    Vad är detta för Land som inte kan försvara sitt eget Folk. Ut med dom som inte vill följa Sveriges Rikes Lag.( Inget daltande)