Handläggare på Migrationsverkets gillar jihadistpropaganda

Annons:
[fblike]

 

En kvinnlig handläggare på Migrationsverket hyllar “svenska” jihadkrigare och IS-terrorister på Facebook.

Hon skrev dessutom under ett upprop på den vänsterfeministiska hemsidan Feministiskt Perspektiv mot vänsterpartisten Amineh Kakabaveh som svurit i vänsterkyrkan genom att problematisera det kulturellt och religiöst relaterade kvinnoförtrycket i de invandrartäta förorterna.

Det är Ivar Arpi, bl.a. ledarskribent på Svenska Dagbladet, som i ett inlägg på sin Facebook-sida uppmärksammar hur en av Migrationsverkets handläggare, Samiyah M Warsame, på Facebook bl.a. gillat och hyllat “svenska” jihadkrigare i Örebro. Warsame är också en av undertecknarna av ett upprop på den militant vänsterfeministiska (och genom presstöd skattefinansierade) sajten Feministiskt Perspektiv riktat mot den vänsterpartistiska riksdagsledamoten Amineh Kakabaveh.

Enligt Feministiskt Initiativs chefsideolog  Gudrun Schyman är alla män talibaner och det går inte att särskilja en enskild svensk mans misshandel av sin hustru från det organiserade, strukturella och kulturellt/religiöst sanktionerade hedersvåld som tillämpas i flera utomvästliga kulturer och som via massinvandringen fått fäste även i Sveriges invandrardominerade områden.

För de FI-anhängare som driver extremistsajten Feministiskt Perspektiv är det så angeläget att relativisera det invandrade hedersvåldet att man inte drar sig för att ha samröre med islamister vars agenda här sammanfaller med radikalfeminismen i ambitionen att vittvätta islam från alla anklagelser om att ha en särskilt djupt rotad problematisk kvinnosyn. En av dessa är  alltså Samiyah M Warsame som, när hon inte undertecknar artiklar på Feministiskt Perspektiv, hyllar “svenska” jihadkrigare på Facebook.

Än mer anmärkningsvärt är att Warsame till vardags också är handläggare på Migrationsverket. En muslimsk fundamentalist som sympatiserar med väpnad jihad och terrorism har satts att avgöra vem som ska få asyl och uppehållstillstånd i Sverige.

Detta i ett läge då Säpo och experter på terrorism varnar för en kraftigt ökad risk för att muslimska terrorister tar sig in i Europa genom att utge sig för att vara flyktingar. 

Samiyah-M-Warsame-fb-02

Den ena dagen undertecknar Samiyah M Warsame debattartiklar på Feministiskt Perspektiv, den andra dagen hyllar hon IS-terrorister.

Samiyah-M-Warsame-fb-01

Örebro (Vivalla) har haft stora problem med jihadresor till Syrien och Irak. Samiyah M Warsame ser dessa terrorister som hjältar

Samiyah-M-Warsame-fb-03

Samiyah M Warsame ser inget problematiskt med att gilla denna flagga.

 

Referens: Avpixlat

Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna.