‘Hånler’ åt svenska flickor som blivit våldtagna

Annons:

Idag är det inte lätt att va Svensk flicka i dagens Sverige, detta fick ett par svenska flickor bekänna.

Rektorerna på den invandrartäta skolan i Alvesta kommun ingrep inte när svenska flickor blev sexuellt trakasserade. Det slutade med att en av flickorna blev våldtagen i en buske på skolgården. Men till och med efter det lät skolan de utpekade pojkarna att gå kvar på samma skola som offren.

Föräldrarna till de flickor som sexofredats på en skola i Alvesta fick ingen hjälp av kommunen och vände sig därför till Sverigedemokraterna.

– De är helt desperata och skriker på hjälp. Men när partiet tog upp frågan i kommunfullmäktige hånflinade de i stort sett åt oss. De får ingen hjälp från politikerna alls. Det är ju helt absurt, säger Benny Lundh Johansson (SD) till Fria Tider.

– Vi hade ett möte med läraren och den biträdande rektorn. Killarna var inte där och inte heller deras föräldrar, de kan inte svenska. Jag sa till rektorn att jag ville polisanmäla det här men då sa hon att jag inte behövde det och att de skulle ta tag i saken, säger han idag till Fria Tider.
– Vi blir spottade i ansiktet, och det är enbart för att vi är svenskar. Den här rektorn är så vänsterliberal att man blir mörkrädd. Man tror att det är Lenin själv som står och pratar när man lyssnar på henne.

Precis detta hände i Rotherham i UK d.v.s man mörkade invandrar relaterad brottslighet p.g.a att man var ”rädd” för rasism, flickorna skett man fullständigt i och nu ser vi detta hända i Sverige, vidrigt.

Publicerad: 8 nov, 15:52

 

 

 

Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna. • xostream

  Om detta stämmer, så måste det få ett stopp anmäl till DO samt polisent, GENAST.
  Vågar inte politikerna eller polisen sätta ner foten ?.

 • tussilago

  Det ska självklart omedelbart anmälas till polisen. Anmälan både mot killarna och personalen/ rektor m fl som haft vetskap men inte agerat.

 • SP DATA

  De vet inte hur de ska handskas med situationen. Så är det i hela Sverige med allt som rör annan kultur där risken för att bli kallad rasist eller islamofob föreligger. Det gäller att sätta gränser och visa att vissa beteenden ej är tillåtna. Hårdare tag och mindre daltande med de som utför olika typer av brott och samtidigt skydda brottsoffren. I detta fall en liten, värnlös flicka.

 • Åke Eriksen

  Va fan skjer med det svenske samhellet? Nu må for fan svenske myndigheter ta afere, hvis ikke ender dette i anarki.

 • Vargen_2015

  Rektorn är ytterst ansvarig för säkerheten på skolan. Det svek och rent trakasseri de fått utstå från rektorns uttalande skall naturligtvis anmälas, det är ytterst oansvarigt och den rektorn ska absolut inte ha det jobbet…Rektorn skyddar gärningsmännen (pojkarna) och bereder väg för fler våldtäkter, den här rektorn är direkt medskyldig till våldtäkt på barn ..

 • Hur besvärligt det än är så måste föräldrar/anhöriga till ofredade flickor/kvinnor, föra liv. Dvs anmäla , publicera ropa. Det kan fortsätta just för att sanningen undertrycks. Det handlar om att hålla massorna lugna. Låt inte överheten lyckas med att tysta ner de systematiskt gömda övergreppen. Den s.k. ”feminismen” i Sverige har valt linjen att vara tysta. Frågan är naturligtvis : Hur katten kan de göra det?

 • Sarah Kerrigan

  Ytterligare en sida att banna…