Här är identiteten på mördaren

Annons:

De två eritreaner som misstänks för det dubbelmordet på Ikea i Västerås kommer med allra största sannolikhet inte att utvisas om de döms för brottet.

Anledningen är att Migrationsverket beslutat att alla eritreaner som tar sig illegalt till Sverige ska få stanna i Sverige och få rätt till bidrag

– trots att det inte ens råder väpnad konflikt i det Eritrea.

Två män, 23 och 35 år, har anhållits för brottet. De är båda nyanlända invandrare från Eritrea och bodde på samma asylboende i Arboga.

– I praktiken får alla eritreaner som gör det sannolikt att man är från Eritrea uppehållstillstånd, säger Fredrik Bengtsson.

Anledningen till att alla eritreaner får stanna i Sverige är att Migrationsverket bedömer att landet är en ”diktatur”.

Nedan följer:

Yohannes Mahari, 19920118, Asylboendet Kallstensgården, Arboga. För mord.

Kom enligt folkbokföringsregistret till Sverige den 13 juli i år.

Offentlig försvarare: Advokat Maria Wilhelmsson

Identiteten på 35-åringen som skadades allvarligt i samband med gårdagens dubbelmord, och som på sannolika skäl är misstänkt för mord, är ännu inte känd. Asylboendet Kallstensgården, Arboga Mål nr B 3532-15

– Åklagarens diarienr: AM-107996-15

2015-08-11-14-43-06_ikea-morden

Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna. • Om inte omedelbar permanent utvisning tillämpas så ges ett tyst medgivande till ett enormt haveri.

  Med det även förståeligt om uppror kommer att ske, Migrationsverket/regering bör hållas direkt ansvariga för ohörsamhet då dem tidigare negligerat varningssignaler från bla Gränspolis.http://www.sydsvenskan.se/sverige/polisen-rasar-mot-kryphal-vid-gransen/

 • Hur var det nu, Aftonbladet höll SD ansvariga för de attacker zigenarna fick utstå (främst från andra zigenare, men den delen mörkade Aftonbladet såklart)…betyder det att jag kan hålla Fredrik Reinfeldt, Jan Helin, Göran Persson och alla andra förrädare ansvariga för dessa mord? Jag hoppas det, för det gör jag redan.

  • Johan Krüger Haglert

   Givetvis. Deras lagstiftning mot landsförräderi skyddar dem ju eftersom de själva definierar när vi är i krig… För egen del accepterar jag det faktum att en del av muslimerna alltid kommer anse att de ligger i strid med alla ickemuslimer och således är det ju bara att inse faktum i att vi ligger i krig med både dem och ISIS och hantera situationen.
   Bedriver man oansvarsfull massinvandringspolitik och importerar människor som har ihjäl svenskar tycker jag att man har hjälpt fienden och således är landsförrädare också.

   Till ordet då. Inte i juridisk mening. Men det är ju inte som att man måste hålla med om hur alla lagar i landet har utformats.

 • Oförglömligt.Ett land som tillåter, begå en brottslig gärning och sedemera få stanna kvar.