Hepatica: SD startar insamling för hjälp i flyktingars närområden

Annons:

Nu har SD startat en insamlingsstiftelse, Hepatica, under ledning av SD’s utrikespolitiske talesperson Julia Kronlid.

Stiftelsens syfte är b.l.a är att bedriva insamling till välgörande ändamål.

Hepatica är en insamlingsstiftelse som startades 2015. Organisationens verksamhet syftar till att stärka organisationer som arbetar för demokrati och mänskliga rättigheter internationellt, hantera Sverigedemokraternas ansökan om att fördela särskilt demokratistöd genom SIDA och bedriva insamlingsverksamhet för välgörande ändamål.

Det särskilda demokratistödet är en del av statens biståndsbudget som fördelas av partierna i Sveriges riksdag för att stötta systerpartier i utvecklingsländer.

I september 2015 besökte jag och Pavel Gamov tillsammans med ArDO:s (Arameiska Demokratiska Organisationen) representant Roni Doumit Libanon. Vi besökte ett kaldeiskt biskopssäte i Beirut-förorten Sabtiyye, som hjälper utsatta flyktingfamiljer i området. Detta flyktingcenter är i stort behov av resurser.

Vi fick ett gott intryck av deras insatser och när det närmar sig jul vill vi i Hepatica vara med och bidra med något extra. Genom en gåva till oss kan man bidra till ett julpaket fyllt med mat och även lite julklappar till barn

Publicerad: 17 dec, 19:50

 

Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna.