Ida Dzanovic: SD ägnar sig åt folkmordsretorik

Annons:
[fblike]

 

Lite tankar kring Aftonbladet ledakrönika, Somar al Naher

Jag som bosniak skäms över att någon tölp från ”mitt folk” blandar in SD och Srebrenica (bosniska kriget överhuvudtaget) i en och samma mening.

Speciellt en dag där vi bosniaker sörjer våra omkomna i massakern, så ger man den här Somar al Naher utrymme i media.

Hon har haft det bra med andra ord, hade hon haft en bror på 13 år som sköts med en ak47 i ryggen, en morfar som fick en bajonett av serbiska soldater genom halsen och en far som sköts med ett skott i huvudet kallblodigt framför sin hustru och barn så hade hon inte haft tid till att skriva och dra sådana här paralleller en dag som denna.

Hon hade visat lite respekt för sina landsmän och inte provocerat en massa ”random” svenskar.

Hon borde fokuserat på att visa sin TACKSAMHET och glädje över Sverige och svenskarna som land, och inte minst NORDBAT i Tuzla som tillsammans med den bosniska armén tog hand om de överlevande flyktingarna som tog sig igenom bergen från Srebrenica till säkerheten i Tuzla.

Lika lite som vänsterföreträdare bryr sig om ett starkt och välmående Sverige, bryr sig svensken om Srebrenica.

Hoppas att ”de goda” även skänker de kristna minoriteterna som slaktas och fördrivs i de muslimskt dominerade länderna idag en tanke.

Gemene man är nog trött på utlänningar som näpser de generösa svenskarna i deras eget land. Tveksam taktik, kontraproduktiv som strategi, för ett slutgiltigt mål som inte framstår fullt ut;

Men jag gissar: ”mångfald”?

 

Jag har ändå en viss förståelse för Dzanovic, hon är präglad av sina erfarenheter, det är snarare Aftonbladet som inte borde publicera en personlig berättelse som ett politiskt debattinlägg.

Somar al Naher däremot är inget annat än en simpel oppurtunist.

Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna.