Insändare: Främlingsfientlig pga all oärlighet och pk tendenser?

Annons:

insändare

 

Har funderat lite på detta. Jag har aldrig röstat i tidigare val eller brytt mig så mycket om integration eller invandring osv.

Skulle säga att jag är så opatriotisk man kan vara. Jag har dock mer och mer blivit kritisk till invandrare och när jag tänker efter varför så har jag insett att det inte är pga invandrarna själva i huvudask, utan mer för att jag ser en så jävla äckligt oärlig pk stil överallt från gemene svensk.

Det äcklar mig in i märgen och jag vill helt enkelt bara se SD vinna på grund av detta.

Jag har ibland försökt diskutera med vänstermänniskor etc och jag slås alltid av hur otroligt korkade, dumma, trångsynta och oärliga de är.

Ta bara rörelser som Inte rasist men etc. Dessa vidriga grupper som vältrar sig i oärlighet på samma sätt som Expressen och Aftonbladet är de som får mig att gå till ”motståndarnas” sida. De är inte det minsta intresserade av att ha en öppen ärlig diskussion, de vill bara dunka varandras ryggar, vara ”goda” och vägrar få sin världsbild kritiserad.

Till exempel skulle jag inte alls brinna lika starkt i frågan om självklara saker som att invandringen vi har kostar mer än vad den ger eller att invandrare är grovt överrepresenterade i brott etc erkändes. Men allt sådant ska bara tystas eller förvridas på ett så vidrigt sätt så man vill bara spy på dom.

Om folk var ärliga med detta så skulle jag ärligt talat inte ha lika stora problem och jag tror ärligt talat denna äcklighet, oärlighet och vägran att se fakta är vad som gör att många vänder sig till SD. Jag är i alla fall en av dom. Någon annan som känner igen sig?

Vi nordbor har under de senaste 40 åren blivit lurade, vi tror att vi står i skuld till världens fattiga människor.

Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna.