Insändare: När går svenskarna ut från arbetsplatser och hem för att demonstrera mot invandring?

Annons:

Efter bara ett år vid makten är regeringen helt tagen på sängen när Migrationsverket frågar om tältläger. Just nu håller regeringen en manifestation för att ”Sverige tillsammans” ska ställa upp på den här skiten.

Jag vet själv hur det är på arbetsplatserna i Sverige så jag ska inte låtsas som att jag inte vet det, men varför är vi i Sverige så oerhört tröga och fega?

Låt oss säga att polismakten inte hänger med längre och brottslingar börjar terrorisera arbetsplatserna, är måttet rågat då, eller kommer de som idag är emot rasism att tycka synd om våldsverkare och rövare för att de säkert har varit med om traumatiska händelser i hemlandet?

Jag vill gärna att den här diskussionen tas på allvar. För mig är det nämligen mycket märkligt att statsministern kan säga vad han sade i Agendas partiledardebatt igår utan att folk reagerar kraftigt.

Accepterar svenska folket ransonering av föda på samma sätt som de accepterar att invandrare ska få deras skattepengar? Är den försäljning av statliga, regionala och kommunala tillgångar som nu pågår okej för att vi i Sverige ska visa att vi har råd med invandring? Var går gränsen egentligen?

När tycker svensken att det får vara nog?

Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna. • Befogad fråga, lämnar länk som svar.

  http://www.folketsdemonstration.se/

  • NoggerBlack2

   Du är allt för blygsam. Länken berättar att det är DEMONSTRATION PÅ SERGELS TORG, SÖNDAG 1 NOV kl. 12-14. Denna sida kan ju föregå med gott exempel och promota och börja haussa redan nu. Avpixlat, Exponerat m.m. bör göra likaledes. Börja haussa nu!

   • Ja faktiskt,om alla delar/sprider,vansinnet kan inte fortgå(nuvarande styre bedriver en direkt skadlig politik),
    Iofs driter jag i vilket parti men vansinnet måste nå ett slut, så vi kan ta hand om landet som sådant och dem som redan är här.Politikernas plikt är att värna om landet med dess medborgare, men eftersom dem i nuläget prioriterar andra länders medborgare skall dem just inte vara politiker.

 • PKmedia

  Tänk om räntan legat på 5-6 % och elen varit lika dyr som för tre år sedan…Då hade nog folk märkt av det och reagerat lite snabbare. Folk bryr sig inte så mycket innan det märks i plånboken. Men regeringens budget går genom så kan det gå fort….