Insändare: När kommer svensken att sätta ner foten?

Annons:

insändare

 

 

Jag förstår bara inte hur vissa EU länder, Sverige inkluderat, tänker. Man sänder bussar och tåg för att hämta hit flyktingar, dörrarna har öppnats och människor strömmar in som aldrig förr.

Det kräver inte geni för att förstå att det inte är nyttigt för varken Eu som helhet eller för flyktingarna. Arbetslösheten var redan hög i många länder och Eu har precis haft den största ekonomiska krisen sedan andra världskriget.

Alla dessa människor som kommer hit kräver enorma ekonomiska, sociala, politiska resurser och även flyktingarna drabbas då de kommer hit och möter en helt annan kultur, folk och språk.

Inga Arabländer gör lika stora hjälpinsatser som EU gör. Detta får även politiska konsekvenser och Europa kommer drabbas hårt om detta vansinne får fortsätta.

Ryssland sitter nu och hånler åt EU eftersom EU kommer att försvagas om kontinenten fylls med människor som suger åt sig gigantiska resurser. Ryssland kommer att få övertaget utan att avlossa ett enda skott.

Hur i helvete kan människor stå med plakat där det står välkommen flyktingar? Fattar de inte att de själva kommer att drabbas hårt av det?! Bara för att Assad vägrar lämna makten och ISIS halshugger människor innebär inte att ett annat folk, land eller kontinent måste städa efter dom.

De som gynnas av detta är Ryssland och Israel. Ryssland vill se ett försvagat EU på grund av Nato och Israel vill ha ett försvagat EU för att säkra sin säkerhet och lättare kunna ägna sig åt sina olagliga operationer.

Och skäms inte dessa människor som kommer hit? De måste väl förstå att det är den politiska Islamismen som är orsaken till deras misär, varför kämpar de inte mot det i sina egna hem länder?

EU kommer att drabbas hårt och försvagas snabbt. USA gör ingenting åt saken, Arabländerna gör ingenting och Ryssland vill verkligen att detta ska fortsätta.

Vad fan är baktanken? Vad vill EU uppnå med detta? Vill EU få bekräftelse för sin medmänsklighet eller vad är det frågan om? Det måste få ett stopp snarast!

Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna. • Grreger Hoffa

  Dummaste insändaren idag, med råge!

  • Särimner

   Dummaste kommentaren idag, utan konkurrens!

  • Rahaal

   Nja, lite naiv skulle jag snarare säga och inte särskilt påläst är han heller.

   Pro primo så har han inte reflekterat över vilka det egentligen är som
   ligger bakom att gränserna står vidöppna för MENA invällare och vilka
   det egentligen är som driver etablerad gammelmedia.
   Pro secundo, så är han komiskt ovetande om vilka det egentligen är som står bakom och stöder ISIS, Mujahideen etc.
   Pro tertio så verkar han inte veta vilka Assad är utan verkar ha köpt det som skrivs i gammelmedia.

   Men jag kan i alla fall sympatisera med skribentens frustration.

 • 1.EU-medlemskapet är som att sälja sitt land genom en generalfullmakt, vi bör träda ur-(folkomröstning, på så sätt möjliggöra hjälp där inte här om medel finns) såtillvida folk inte önskar att Europa Islamiseras(vilket är ett större hot än Ryssland-eller ser du ngra Ryska byggnader- rätter.)-se EUs vision. http://varstundisverige.blogspot.se/2015/07/federica-mogherini-eu-minister-vill-ha.html

  2. Fråga dig istället själv vad FN gjort åt situationen(krig-misär-samtidigt så ser du då även att inget islamskt land är demokratiskt då inget av de islamska länderna har undertecknat FN:s deklaration om de mänskliga rättigheterna.(är Ryssen nu verkligen värst el ska du/vi tänka om.)

  3.NATO är som att sätta på sig en mc väst, med det påfallande risk att dras in i konflikter.

  4.Sistnämnt börja med demonstration avgå, ett väl signalpolitiskt event för att på så sätt visa att politiken som i dag bedrivs är ohållbar.http://hejevent.se/event/dqgop6ql5bmuga/demonstration-avga. som tips till insändaren vill jag upplysa hen att googla kalergi och således dra egna slutsatser.

 • Carl

  Oj, då är det på tok försent skulle jag tro..

 • Bra insändare.

 • David Ström

  Nej! Ryssland Vill inte att detta ska ske. Även de har fått bekymmer med Islamister.

 • Snaphane

  Svaret är Kalergi planen. Läs http://www.blueshift.nu