Insändare: Så vem är jag?

Annons:

Efter att ha varit i fred i 200 år och inte varit i krig eller någon konflikt överhuvudtaget, det vill säga inga ruiner i att bygga upp ifrån och därav samarbeta. Vi Har mer eller mindre hållit oss utan krig på så länge och inte byggt upp vårat land ur ruiner på ett sätt som skapar gemenskap. Vi har bara utvecklat vårat fredssinnade samhälle och byggt upp lyxen mer och mer, medans vi sett på andra länder som byggt upp deras länder ifrån ruiner och vi har mage att kalla oss själva för progressiva (det tycker jag är rätt sjukt). Förr i tiden kunde en simpel arbetare köpa bil en fet villa och resa utomlands (man kunde även gå in på lokala företaget och få jobb direkt på måndagen efter helgen). Det vände dock vid en punkt när våra folkvalda politiker började röra sig i mer hemliga och extremistiska krafter ibland maktens män som ville skapa en ”ny världsordning” (läs: zionister, inte judar. Bilderberggruppen) vilket vi ser idag.

Så vem är jag? Jag är en född svensk uppfödd under 90-talet och kom i min 20-årsålder under 10-talet. Så jag har inte haft mycket inflytande i detta landet alls nästan. Men jag börjar redan se saker som nazisterna på 80 och 90-talet såg fast de kanske såg det bara enbart enligt färg vad vet jag?

Media tuggar fortfarande på om nazistgrupper och högerextrema krafter vilket jag inte sett en enda kotte av i dagens Sverige. Det enda jag bevittnat är vänsterextrema grupper som utövat öppet våld. De som media kallar för högerextrema nazistiska grupper ser jag att de går i ett fredligt tåg utan våld med enbart med svenska flaggor. Då den svenska flaggan blivit rasistisk idag har jag sett gott om. Detta händer även i USA idag då den amerikanska flaggan utvisas. Var en kyrkoherde som vakade över ett militärkyrkogård för amerikanska krigsveteraner som hade planterat ut amerikanska små miniflaggor vid deras krigsgravar.

Han blev sedan beordrad av högra makter att ta bort dessa från gravstenarna och slänga dem och det var inget han kunde göra något åt. vi ser även kristna i Amerika som blir fängslade pga sin kristna tro. Visst det kanske fortfarande finns några enstaka få högerextrema våldsamma män, men det är inga organiserade grupper som media får det att framstå som. Dessa högerextrema organiserade grupper utspelade sig mer under 80 och 90-talet av vad jag förstått.

Det jag vill ha sagt är att ingen vågar tala om invandringen. Efter att ha öppna mina ögon för politiken för 2 år sen så är det ingen av mina vänner som vågar tala om det, Bara kanske 1 eller 2. Folk kommer med motbesvaringen att de vill inte bli deprimerade och de vill inte bli uthängda för att de vill passa in i det sociala samhället vilket är A och O för en mänsklig varelse då vi är sociala varelser i naturen. Detta påminner mig om en scen i filmen ”american psycho” där patrick (huvudkaraktären) ifrågasätts av sin fru när de sitter i en taxi på väg mot en flashig restaurang. Patricks fru frågar då Patrick varför han håller på med detta sätt trots att han hatar allt av det av hela hela hans hjärta, och Patrick svarar ”i want to fit in”.

Detta citat ”i want to fit in” är något jag ser ofta i detta självdestruktiva folk (jag inräknat). Så länge folk har pengar och befinner sig i den zonen de vill vara i (läs:helvita områden) så kan de gott tala om invandringen om något gott därför att det tjänar de rika i de högre kretsarna, vi kommer komma till en punkt i denna vansinnesfärd där flyktingarna kommer bli slavar åt de rika. ett exempel på en av dessa ”i want to fit in” mentaliteter jag läste häromdagen var att en toppfeminist i gruppen ”femen” hade gjort en kovändning och anklagat feminismen av att vara en sekt efter hon blivit utnyttjad via sex och droger (Då problemen hade kommit till henne själv).

Samma sak med massinvandringen i Sverige, de som talat så gott om invandringen tidigare som jag noterat har gjort en hel kovändning när väl problemen av massinvandringen påverkat dem själva. Notera att detta är något som är mer än vanligt idag, så fort problemen kommer till dem själva så kovänder de helt. Detta är det nya Sverige, det blir exakt som USA där individualismens värld styr och där man inte har någon gemenskap till folket eller landet. Det är mer överlev eller gå under, och i framtidens sverige kommer vi se extrema ghettområden likt amerika och de rikare områdena kommer bli inhägnade med murar och vakter. Ingen i den högre kretsen idag bryr sig om sveriges kultur,arv eller historia. När globalismen kom under 10-talet så blev det individualism.

//Michu

Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna.