Insändare: Stäng era hjärtan, och öppna era ögon

Annons:

 

insändare

 

Jag är inrikesfödd, men mina föräldrar är utländska.
Ni dödliga har bara sett inslag av mångkulturen på TV/internet. Men jag är född och uppväxt i den. Problemen ligger inte bara i invandringen, utan de värderingar och den mentalitet de släpar med sig hit – Flyktingar, och lyxsökare

Deras värderingar är inte i enlighet med svenska grundläggande frihetsvärderingar. I Mellanöstern är det okej att ta lagen i egna händer. Det är socialt accepterat, och det förekommer i form av lynching. Och det är brutalt.

De växer upp med att homosexuella förtjänar att bli stenade/brända levande. Våld är normaliserat i arabländerna, och mina föräldrar har erkänt det.

Att lösa problem med våld när de känner ilska är ingjutet i deras mentalitet. Flyktingarna har växt upp i den mest ociviliserade delen av världen, vad får er att tro att alla kommer uppföra sig som folk i det civiliserade väst?

Många vill bara ha sina rättigheter, men skiter fullständigt i sina skyldigheter.

I mina föräldrars kompiskrets finns folk som förbjuder sina barn att tala svenska i hemmet. Jag tycker att det är absurt. De förbjuder sina barn att tala det språk som talas i landet de bor i.

Det gör det svårare för föräldrarna som invandrat att lära sig svenska när de dessutom talar sitt egna språk utanför hemmet pga den ansvarslösa massinvandring som har bedrivits den senaste tiden.

Det är alltför vanligt att gäster som mina föräldrar bjuder hit inte talar svenska, fastän de har bott här ett bra tag. Vid det här laget är det vara vanligt att inte kunna svenska om man bor i Sverige, och det kommer bara att bli värre.

De ser inget behov att lära sig svenska när de kan kommunicera på sitt egna språk med sina landsmän.

De glömmer inte sina konflikter, även när de lyckas fly kommer de att ta hit striden. Konflikter som äger rum i deras länder mellan olika folkgrupper kommer att fortsätta, men den nya spelarenan blir Sverige.

Hur kan ni tolerera det som predikas i Moskeér? De indoktrinerar barn. När jag var mindre tvingades jag varje helg att gå till en källarmoské i Husby för att lära mig arabiska.

Imamen som predikade sa väldigt extrema saker. Jag förstår hur folk blir militanta islamister när sånt här lärs ut till barn i arabvärlden. Muslimernas främsta uppgift är att sprida islam, och de bryr sig inte hur det sker.

Jag vill bo i ett Sverige där alla talar svenska, i ett Sverige där alla delar grundläggande frihetsvärderingar, i ett Sverige där man inte kan ställa krav på samhället för att man är muslim, i ett Sverige där man kan ha på sig en Sverige-tröja i skolan utan att bli stämplad som rasist för att någon känner sig kränkt.

Har det aldrig slagit er varför det är kaos i arabländerna? Är det enbart för att regimen ignorerar sitt folk? Nej. Det är även fel på folket. Den genomsnittliga araben är inte så mycket bättre än diktatorn som styr landet.

Hade de varit i diktatorns position hade de bedrivit samma slags tyranni som de nu försöker bekämpa. Nu råkar de bara befinna sig i fel sida av spektret, och är jävligt missnöjda.

Varför ska vi erbjuda dessa tyranner fristad, när de inte ens för en sekund vill lägga sin religion åt sidan, och försöka integreras.

Varför ska vi erbjuda dem fristad, när de försöker ta sig in i Europa med våld om det behövs?

Varför ska vi erbjuda dem fristad, när de ställer orimliga krav på OSS att anpassa oss till DEM?

Varför ska vi erbjuda dem fristad, när deras civilisation faller isär pga en teokratisk agenda, som vissa av dem sedan försöker genomdriva i Sverige?

De kan sina rättigheter från A till Ö, men de kan inte ett skvatt om sina skyldigheter.
Vakna!

Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna.