Insändare: Svenska folket är hjärntvättat

Annons:

Folk är så fokuserade på invandringen i sig har jag märkt, att många glömmer roten av problemet. Många av er som fattar detta kommer ju såklart säga ”no shit” nu, men roten till problemet är ju alla hjärntvättade svenskar. Felet ligger hos dessa individer och inte invandrarna.

Se bara på hur det är omöjligt att objektivt debattera invandringsfrågan med folk. Varje gång någon som är väldigt för invandring får ett argument som faktiskt makes sense som de inte kan besvara, då slänger de antingen fram rasiststämpeln eller så talar de om medmänsklighet och empati som ofta inte har något i sakfrågan att göra.

Det har blivit någon form av hjärntvätt där folk har blivit besatta över att känna sig duktiga och hjälpsamma och samtidigt klappar varandra om ryggarna över det. Det ska liksom visas utåt hur orasistiska de är. Även om rasism är ett ord i sig som har en helt annan betydelse än i de sammanhang som de används.

Våra politiker helt utan anledning har tappat kontrollen och tänker inte klart och ingen vet varför de är så besatta av att öka invandringen i landet. Det finns liksom ingen logik längre i något kring hela frågan. Politikerna har utfört länge någon form av dagismobbning där de fryser ut Sverigedemokraterna. Men väldigt många svenskar nuförtiden har ju insett att SD har mycket rätt i det de säger. Så varför fortsätter detta beteende?

Läste för några dagar sedan hur någon hade skrivit helt objektivt om att det är klart att vi ska hjälpa invandrare, men man måste ju ha lite sunt förnuft också. Vad blir responsen? Den vanliga hjärntvätten. Folk skriker ”RASIST!!!!” sedan får de uppbackning av övriga befolkningen.

Det skrämmande och komiska i det hela med att så många svenskar blivit besatta till att ”hjälpa” till den grad att de förstör landet, är att folk i regel är jävligt individualistiska och ohjälpsamma med sina medmänniskor. Ska man vara en empatisk människa som hjälper andra kan man väl börja med att se sig om i sin omgivning.

Det vill säga, ge fan i att behandla folk runtomkring sig illa, sluta gnälla på folk, ringa hem till sin familj lite oftare, vara lite generös mot sina kompisar, ja ni fattar, bara vara allmänt mer medmänsklig mot folk i sin omgivning.

Folk däremot har i många år nu varit kalla och egocentriska, men ändå tror de att de är så empatiska och medmänskliga när det gäller hela flyktingfrågan. Ska folk vara empatiska, varför inte börja vara det IDAG mot folk ni TRÄFFAR istället?

Hur ska vi stoppa denna livsfarliga hjärntvätt, när inte objektiv retorik eller logik fungerar på människorna?

Publicerad: 25 okt, 16:30

 

Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna.  • sk6505

    Svenska folket lider av en kollektiv psykiskt betingad form av medberoendeproblematik. Det sjuka ska till varje pris försvaras och förklaras som friskt och normalt. Det friska förlöjligas och förtalas eftersom det strider mot sjukdomsbildens ”värderingar”.