Islamistisk girighet med kopplingar till regeringen

Annons:

Johan Westerholm och hans Ledarsidorna.se avslöjar idag kopplingar mellan välkända islamister, bolag som driver asylboenden och den rödgröna regeringen.

Westerholm skriver om Granhedsgården AB som trots ett initialt avslag från Migrationsverket på ansökan om att få driva ett asylboende, ändå verkar självsäkra om att det ska gå att få igång.

Granhedsgårdens utvecklingschef heter Mustafa Tumturk vars svåger är Mehmet Kaplan (MP). Bolagets vd är islamisten Omar Mustafa som Socialdemokraterna kort hade i sin partistyrelse. Mustafa är även förbundsrektor för folkbildningsförbundet Ibn Rushd och ordförande för IFIS, Islamiska förbundet i Sverige.

Tidigare har Ibn Rushd överlåtit hälften på IFIS vilken placerats i ett med IFIS samägt bolag där insynen är minimal. Verksamheten har finansierats med skattemedel för folkbildning, men istället gått till kapitaluppbyggnad.

Hos såväl IFIS som Ibn Rushd finns dokumenterade kopplingar till Muslimska brödraskapet och IFIS tidigare ordförande var Abdirizak Waberi.

Genom Granhedsgården vill man nu bedriva asylboende i en bransch där skattebetalarnas miljarder regnar över de som vill göra sig en hacka på det svenska samhällets splittring.

 

Det är inte utan att det finns ett politiskt sprängstoff i detta. Att blanda religion, asylmottagning och vinstdrivande verksamhet som byggts upp med skattemedel avsett för folkbildning borde räcka till kilometervis med artiklar och obehagliga frågor till ansvariga. Men. Det finns mera. Mycket mera.

 

Islamisk svåger som sitter i regeringen, kryddat med koncessionstillstånd för att driva misstänkt islamistiskt flyktingboende i skattefinansierad stiftelseform.

Enligt svensk lag är åklagarmyndigheten nu skyldig att titta på detta då gärningen faller under allmänt åtal. Agera nu, eller finn er vara delaktiga.

Detta skall undersökas och säkerställas för att sedan lämnas över till utländsk media och sedan spridas, det vore en skön käftsmäll gentemot svensk ”media” när upphovsmannen förklarar varför det inte går att publicera i Sverige.

Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna.