Ju fler öppna gränser – desto fler låsta dörrar

Annons:

 

Häromdagen skrev Avpixlat om ett avtal mellan Föreningen Hem och Svensk Direktreklam för att låta de rumänska tiggarna i Sverige få tillträde till alla fastigheter i Stockholm som reklamutdelare. Uppgiften kom från SVT. Det visar sig nu att SVT gjort ett ännu sämre journalistiskt arbete än vanligt och inte brytt sig om att kontrollera uppgiften med Svensk Direktreklam, som nu dementerar att man träffat någon sådan överenskommelse med Föreningen Hem.

Enligt företrädare för Svensk Direktreklam är alla som vistas lagligt i Sverige och har sina arbetstillstånd i ordning välkomna att söka jobb hos företaget och alla jobbsökande bedöms på samma sätt.

Någon avtal om en särskild gräddfil för rumänska tiggare finns däremot inte, och de tiggare som inte har sina papper i ordning och vistas olagligt i Sverige kan inte komma ifråga för anställning, klargör företaget.

De förr olåsta dörrarna, bilarna garagen, cyklarna osv är ett minne blott. De öppna gränserna fick folk att låsa dörren, sedan var det bilen och cykeln, sedan låstes bilen in i garaget och många parkerar sin cykel i bostaden. Sedan kom stöldsäkra dörrar, extra lås och kiköga. Husägare skaffade larm..

Alla dessa försiktighetsåtgärder har varit till ingen nytta. Inte bara att vi skall öppna våra hjärtan och plånböcker, nu kommer hus och hem att invaderas med tjuvar och banditer, som dessutom kommer att använda trappuppgångar som toaletter.

Så våra ungdomar kan inte längre dela ut reklam? Det ska bli konkurrens om det här med?

När vi ändå är igång, ge dem portkoderna till hela Södermalm också.

Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna. • YOTHI_TARZAN

  De flesta trappuppgångar kan ha brevinkast i gatuplanet och stängd dörr
  innan man kommer till hissen. Bostadsrättsföreningarna kan lätt
  utestänga zigge.
  Men jag tror att vi har kommit till en vändpunkt snart, gör inte regeringen något åt zigenarplågan så är SD snart uppe i 30 %.
  Jag gick förbi Systemet idag och där satt ingen tiggare och ej heller utanför Konsum

 • Oberst

  Jag anser att tiggarna ska UUUUUUUUUUUUT!

 • Tomas O’Maely

  Allt visade sig vara en önskedröm av vänsterliberala SVT.