Kände sig nedvärderad – knivmörda sin fru

Annons:

Knivhuggen orsakade skador på hjärta och lunga, enligt åtalet.

Han vidgår att han har utdelat hugg med kniv mot sin hustru. Han vidgår också att han dödat sin hustru, säger Lisa Hedberg till JP.

Han har upplevt att hans hustru har ändrat sig sedan hon kom hit till Sverige. De har bråkat om pengar, han har känt sig stressad av att han inte har något arbete. Han känner också att hon har nedvärderat honom. Han har bett henne att ändra sig men det har hon inte gjort och det har sedan lett till det här tragiska, säger Lisa Hedberg.

Finns det hedersmotiv bakom?

Vi har lagt ner mycket tid och kraft att utreda varför det här har skett. Men det är inget som tyder på att det är ”hedersrelaterat” våld.

Mannen är också misstänkt för att under flera månader ha utsatt sina barn för våld. Vid upprepade tillfällen har mannen slagit sönerna med ett bälte, enligt åtalet. Han ska också flera gånger ha hotat att döda barnen.

Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna.  • plexgear

    Ja, man känner igen hur en person som bekänner sig till islam reagerar! Våld är alltid påkallat när man själv är misslyckad! Islam är en religion för misslyckade…