KLIPPAN: Unga svenska kvinnor vågar inte gå ut

Annons:

Sedan det stod klart att Migrationsverket hyrt 16 000 kvadratmeter av Ljungbyhed Park av Peab under tre år för att etablera ett ankomstboende för flyktingar har Ljungbyhedsborna efterlyst ett informationsmöte.

Klas Ohlsson, chef för verkets ankomstboende i Ljungbyhed, informerade om det uppdrag han fått av regeringen.

– Jag ska organisera ett mottagande för 1 000(!) personer. Flyktingarna kommer i huvudsak från Syrien, Afghanistan och Irak och stannar mellan tre och sju dagar innan de slussas vidare ut i landet till olika boenden, förklarade Klas Ohlsson.

Om Migrationsverket betänkt vilka konsekvenser det skulle ha med 1 000(!) flyktingar in en by som Ljungbyhed med 1 500(!) invånare?

Klas passar även på att klämma ur sig: 

– Det är bara helt vanliga människor dessa flyktingar. Här finns inga kriminella, sa Klas Ohlsson.

Flera av de närvarande kvinnorna uttryckte rädsla både för den egna och framför allt sina döttrars säkerhet.

– Jag vågar inte gå ut kvällstid. det känns obehagligt att ha 20-talet män som sår och visslar och skriker efter en, sa en kvinna.

Källa: hd.se

Publicerad: 27 okt, 15:32
Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna.  • Det räcker nu,för landet som sådant dela sprid http://www.folketsdemonstration.se/

    • Mark Sanaoi

      Tyvärr så går det inte att rädda ett sjunkande skepp.

  • Gnurduff von vinkelstjärt .

    Klas Ohlsson får väl hållas synerligen personligt ansvarig för all kriminalitet som blir eftersom han personligen står och ”garanterar” att det blir lugnt ! !