Kraftig explosion i Arlöv – Handgranat exploderade

Annons:

explosion

[fblike]

 

Det händer mycket i Arlöv, En handgranat exploderade i natt vid ett bostadshus i Arlöv. Polisen utreder om det finns ett samband med den skottlossning som inträffade på tisdagskvällen.

Boende i fastigheten på Byggmästargatan i Arlöv larmade vid ett-tiden om en kraftig detonation som fick rutor i huset att krossas, personer bokförda på adressen har ett förflutet med Polisen sen tidigare.

Mycket tyder på ett gängrelaterat brott, något Arlöv har fått utstå väldigt på senare tid.

Både kriminaltekniker och bombtekniker skickades dit och spår på platsen tyder på att det är en handgranat som exploderat. Polisen jobbar nu med att se om det finns någon hotbild mot någon person på adressen.

Tidigare på tisdagskvällen rapporterade polisen om skottlossning i Arlöv, inte långt från där explosionen inträffade. Men varken någon misstänkt eller någon skadad påträffades i området eller på sjukhus.

Ett vittne säger att en person på en motorcykel ska ha avlossat två skott mot en bil i en korsning.

– Vi tittar givetvis på om det finns ett samband med skottlossningen. Jag kan inte säga om det är så, men det är inte uteslutet, säger Magnus Lefèvre, vakthavande befäl i polisregion Syd.

Läs Också: Skjutning i Arlöv

Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna.