Kristna asylsökande tvingas fly

Annons:

En av många saker relativiserande så kallade antirasister aldrig förstått är att med massinvandringen av det slag Sverige har importeras även världens konflikter hit, i synnerhet då det handlar om sådana massiva volymer där någon integration värd namnet – trots dyrbara projekt – aldrig kommer bli möjlig. Ett exempel på detta är judehatet i framför allt Malmö, ett annat är ett asylboende i Kalmar varifrån kristna asylsökande tvingats flytta ifrån på grund av trakasserier från muslimer.

Det hela ska ha börjat med att muslimerna krävde att kristna inte skulle bära synliga kristna symboler och de var heller inte välkomna i gemensamma utrymmen på asylboendet.

En person med god insyn säger till Östra Småland att den kristna gruppen självmant valde att hitta annat boende efter stämningen blev alltför hotfull.

Enligt Mikael Lönngren, ställföreträdande chef för Migrationsverkets verksamhet i Kalmar län, är det “självklart fullständigt oacceptabelt att något sådant sker” och de “ser mycket allvarligt på det här”.

 

– Vi förutsätter att de som flyr för att få en fristad i vårt land också följer vårt lands lagar när de kommer hit, säger Mikael Lönngren.

Källa: Avpixlat

Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna.