Kvinnor i Ljungby sexuellt ofredade

Annons:

Det senaste året har Anna och hennes väninnor vid flera tillfällen blivit sexuellt ofredade på Harrys i Ljungby av män med utländsk härkomst.

Jag är lite chockad att de beter sig så, när man säger till dem att sluta så bara hånskrattar de, berättar Anna.

En kvinna i 25-årsåldern som vill vara anonym med tanke på det yrke hon har, och som vi kallar Anna, hörde av sig till Smålänningen och ville berätta.

– Jag vill inte dra alla över en kam och jag är verkligen inte Sverigedemokrat, klargör hon.

– Men det senaste året har det blivit mer och mer tafsande på dansgolvet på Harrys av män som inte pratar svenska. Det är händer överallt på kroppen, det är obehagligt och det är skrämmande, säger Anna.

Droppen var det som hände på nyårsafton när Anna och hennes kompisar dansade ihop i ett gäng.

– En yngre man kom fram till oss på dansgolvet och började tafsa på mig, men jag puttade bort honom. Då gick han till en av mina kompisar, tog henne på bröstet och stack in sin hand under hennes klänning och på trosorna, berättar hon.

– Flera män såg det och hon själv blev arg och slog mot honom, då sprang han iväg. Några män jagade honom, men han försvann, och det var nog tur för honom.

Publicerad: 15 jan, 10:51
Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna.  • kerstin gustavsson

    Det är säkert svenska män som har lärt vildarna hur de ska bete sig,för baaaaaarnen kan ju
    inte komma på nåt sånt enligt FI.

  • surfagbg

    Skicka Hem dom