Lite Sverige idag

Annons:

Lite Sverige idag

Jag tror, personligen, att långsiktigt kommer lille Tensta att förlora på detta. Att han försökte dra rasistkortet. För, som jag ser det, om man är så liten och klen, att man inte kan bygga sin karriär på egna meriter utan måste offra en ung kvinna, då är man inte mycket till artist. Och samma sak gäller såväl Malena Ernman och Sara Larsson.

Är man en kompetent och duktig artist, då kan man skapa och bygga en karriär, ENBART på sitt framträdande. Att försöka rida på ”rasist-hetsen” och hatet mot SD fungerar bara ett litet tag. För SD växer, och fler och fler tröttnar på detta ständiga stämplande.

De upptäcker att det är lögn från början, och då faller även intresset för musiken. Rap? Nej tack, gillar inte musik som går ut på att glorifiera ”ghettovåld” och nedvärdera kvinnor. Opera, ja… Men föredrar ”divor” som inte försöker ge sig på en politisk karriär, och Larsson… Vad gör du för musik? Har inte hört talas om dig, förrän du blev kränkt över att inte ha ditt namn högst upp på skylten.

Alla dessa hatare då… Det är rätt konstigt egentligen. Eller ja, inte konstigt egentligen, men ändå, ni förstår. Denna skillnad på hat. Här tvingas vi skriva under pseudonym för att få någon frid… Fast inte ens det får vi, det sitter ”journalister” och aktivt jobbar för att få reda på våra identiteter.

Som de sen kan sälja till aftonbladet/expressen, så DE kan hänga ut oss offentligt. Jaga oss med skampålen… Skriva till våra chefer och undra om det är den sortens medarbetare de vill ha… Med förhoppningen att vi ska få sparken. De jagar oss, helst till döds. Det har redan skett. Sen kommer de med ”oj, det trodde vi inte skulle ske…”, och så skenheliga är de.

Men själva kan de lugnt gå ut med namn och fräcka ”namn”, som ”dödsmaskinen”. De kan gå ut och öppet säga att de hatar alla vita män, eller till och med alla vita… Det ska vara ”rasifierade”… Snacka om raspolitik! Så, istället för att de ska engagera sig, förkovra sig, lyfta sig själva, ska de gapa om rasism, för att sen bli kvoterade in. Vi ska inte höja kompetensen, vi ska sänka den.

Och allt detta för vår ovilja att tala ut. Vi har, i sann demokratisk anda, gett dem utrymme att höras, och detta har de sannerligen utnyttjat. Men istället för att, som sanna demokrater, lyssna på oss, fortsätter de att babbla. De babblar om saker de inte förstår sig på, de gapar och de skriker.

De är sanna infantiler, de befinner sig på en dagisnivå. Och eftersom vi inte gärna straffar barn, blir det en slags proxy, och vi tystar inte dem heller. Vilket vi BORDE göra. De ska naturligtvis få höras, men det ska vara majoriteten som bestämmer, inte en liten grupp med små, infantila, okunniga varelser som tror att de ska få sätta agendan.

Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna.