Löfven blir kontaktperson åt nyanländ

Annons:

Snart kommer någon nyanländ att få självaste Stefan Löfven som kontaktperson.

Dessutom kan man fråga sig lämpligheten i att statsministern gör detta? Vad händer om det visar sig vara en kaos-MENA som han fått på halsen. Ska han avsäga sig ansvaret då? Blir inte det lite som att köpa en sommarkatt? Man förstår budskapet att leda/föregå med gott exempel, men det här är ju bara löjligt.

Här får man fundera på vad som är politiskt korrekt. Vår gissning är att de fixar fram en person som ändå i mångt och mycket uppfyller sju(k)löverns bild av vem den asylsökande är.

En högutbildad person är nog nästan självklart. Man har svårt tänka sig att statsministern vågar bli kontaktperson till ett marockanskt gatubarn som står på Sergels torg och säljer knark.

Mer transparent än så kan inte propagandan bli.

Publicerad: 19 dec, 19:49
Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna. • Bhoman

  Nu äntligen kommer en nyanländs identitet , bakgrund och riktiga ålder kollas upp .

  • Jessica

   Klockrent.

 • Oj och politikernas främsta uppgift är att värna om land med dess medborgare. Men visst- nobelt om tid finns vilket det inte fanns vid IKEA,mao skall det bli spännande att se hur statsministern förhåller sig till detta engagemang.

 • St Sw

  < < > >

  < < > >

  < < > >

  < < > >

  < < > >