Löfven & gänget har fallerat totalt

Annons:

Löfven & Company har tagit vatten över huvudet, nu är det Sveriges tur att begära flyktinghjälp, här har man matats med budskap om ett s.k. kompetensregn som sköljer över Sverige, invandringen är en mångmiljardvinst o.s.v o.s.v och nu kommer regeringen med detta budskap.

Hur ska dom ha det egentligen?


På grund av det ansträngda läget i flyktingmottagningen så anser regeringen att Sverige bör få ta del av det fördelningssystem som EU-länderna beslutade om tidigare i år. Totalt ska 160 000 asylsökande fördelas från framförallt Italien och Grekland till andra EU-länder.

Av de 160 000 skulle 54 000 tas från Ungern, men eftersom Ungern inte vill delta i systemet så är det fritt fram för andra länder att ansöka om avlastning ur den ungerska kvoten.


Observera att statsministern inte ber om finansiellt stöd utan att han vädjar om att migranter fysiskt ska flyttas från Sverige till andra länder.

Det kan inte uttryckas mer tydligt än så. Vi klarar inte mer.


Och ÄNDÅ så inför man inte gränskontroll. Man skickar en begäran som antagligen tar X antal veckor innan den ens behandlas samtidigt som det varje dag väller in 1-2-3.000 personer om dagen.

Egentligen i vilket annat land som helst utom Sverige så hade Löfven blivit avsatt omedelbart. Varken EU bryr sig om Löfven och hans politik och man kan magstarkt säga att Löfven har inte mycket support här på hemmaplan heller trots PK.


Detta kan omöjligt vara korrekt tycker man. Vår allsmäktige statsminister proklamerade tydligt häromdagen att han hade full kontroll.

Detta är Skandal utan dess like.

Publicerad: 4 nov, 16:22

 

 

 

 

 

Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna.