Lögner om SD:s historia på Aftonbladet Kultur

Annons:

Aftonbladets kultursidor slår knut på sig själva i sitt oresonliga SD-hat idag genom att presentera en debattartikel av amatör-”journalisten” Behrang Kianzad som nu retat upp sig på att SD inte fick angripas med vilka lögner som helst i en debatt i SVT.

Nu säger han att han anmält SVT för att debattledaren var en smula objektiv.

Men det slutar inte där, han passar också på skriva om ”SD:s historia”

Partiet grundades 1988 av nazister. Bland annat Rottenführer Gustav Ekström som tjänstgjorde för Waffen SS under kriget, Fritz Håkansson, avhoppare från nazipartiet Nordiska Rikspartiet samt nazisten Gösta Bergqvist, plus medlemmar från Bevara Sverige Svenskt.

Att gamle Behrang fortfarande får sprida sina alster tyder på att den intellektuella rötan i Sverige går djupare än man ibland kan ana.

”Juristen” och ”journalisten” Behrang har ju förbrukat all sin trovärdighet som debattör (annat kan man knappast kalla honom) när han satt, uppenbart påtänd av amfetamin i SVT debatt och hojtade ”jag är jurist – jag kan det här”.

Desperationen tilltar, varje ny lögn måste tydligen vara värre än den förra.
Han är inget annat än ett narcissistiskt kulturellt haveri.

Publicerad: 3dec, 22:32

 

Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna.