Malmö mer kriminellt än Tehran och i nivå med Bagdad

Annons:

 

Kollar man på brottslighet/säkerhet överlag, så är Malmö värre än Tehran när det gäller det förstnämnda. Folk är också räddare för att rånas i Malmö än Tehran, vilket de borde vara då våldsbrott och rån är betydligt mer förekommande i Malmö.

 

Index Info Tehran Malmo
Crime Index: 56.84 – 57.47
Safety Scale: 43.16 – 42.53

Källa

När det gäller Malmö vs. Bagdad så är situationen snarlik men Bagdad en aning värre.

Index Bagdad Malmo
Crime Index: 58.16 – 57.47
Safety Scale: 41.84 – 42.53

Källa

Kollar vi istället på Köpenhamn som är en storstad som ligger nära Malmö, är situationen en annan.

Index Copenhagen Malmo
Crime Index: 23.83 – 57.47
Safety Scale: 76.17 – 42.53

Källa

 

Köpenhamn är en mycket större stad men ändå är det (enligt siffrorna) säkrare att gå ut ensam på natten i Köpenhamn än på dagen i Malmö.

Är inte detta ganska sjukt? Förstår folk i Sverige verkligen hur jävlig situationen är? Malmö är åtminstone än så länge mindre kriminellt än Chicago men det är nog bara en tidsfråga innan detta förändras.

Kollar man statistik för hela Sverige så hittar man också anmärkningsvärda saker, såsom att vi är det 3:e värsta landet i världen när det gäller våldtäkter.

Endast ett par afrikanska stater ligger över oss när det gäller våldtäkter per capita. Sverige sägs vara ett feministiskt land men varför tas inte detta mer allvarligt?

 

Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna.