Malmö stad viker sig för zigenarna

Annons:

Malmö verkar ha gott om pengar att lägga på andra länders medborgare. Malmö erbjuder illegala zigenare som vistas i landet tak över huvudet. Betalar gör du.

  • Det är hemligt var sovplatserna kommer att finnas.

  • Varken hon eller polisen vet var de vräkta människorna från Sorgenfri har tagit vägen.

  • Det är inte lagligt för en kommun att lägga pengar på saker som inte hör till kommunens verksamhet.

  • Läs mer på Sydsvenskan.

_________________________________________________________________________________________________________________

_________________________________________________________________________________________________________________

Det är hemligt var sovplatserna kommer att finnas, enligt Sydsvenskan.
– Vi bedömer att de är utsatta och att folk kan bli arga över att vi gör något för den här gruppen, säger Carina Nilsson (S), kommunalråd i Malmö till tidningen.

Kommunen har en ny lösning för EU-migranterna. Fram till slutet av februari erbjuds ett fyrtiotal sovplatser. Samtidigt tycks ingen veta var de boende från det rivna lägret på Sorgenfri har tagit vägen. Sedan rivningen av lägret på Sorgenfri har Malmö stad betalat hembiljetter åt ett fyrtiotal EU-migranter.

Under samma period har polisen rivit en handfull mindre boplatser. Carina Nilsson har ingen uppgift om hur stor gruppen är i Malmö och varken hon eller polisen vet var de vräkta människorna från Sorgenfri har tagit vägen.

Carina Nilsson Socialdemokratiskt folkvald i Malmö begår alltså förräderi då hon ödslar Malmöbornas skattekronor på kriminella utländska personer som dessutom bryter mot lagen då de INTE har rätt att vistas i landet.

Det är inte lagligt för en kommun att lägga pengar på saker som inte hör till kommunens verksamhet:

”Kommuner och landsting får själva ha hand om sådana angelägenheter av allmänt intresse som har anknytning till kommunens eller landstingets område eller deras medlemmar och som inte skall handhas enbart av staten, en annan kommun, ett annat landsting eller någon annan.” (källa)

Det är långt ifrån självklart att utländska medborgare som vistas tillfälligt i kommunen ska få stöd av kommunen. Det går nog att hävda att dessa personer är enbart deras hemländers ansvar.

Publicerad: 29 nov, 20:55

 

Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna.