Man allvarligt knivskuren på asylboende

Annons:

En 30-årig man vårdas för allvarliga skador efter att ha blivit knivskuren i magen och nacken på ett asylboende i Västervik.

En ”16-årig pojke” har gripits misstänkt för mordförsök. Både den 30-årige mannen och den ”16-årige pojken” bor på asylboendet.

Vi hann prata med honom en liten stund. Sjukhuset säger att skadorna är allvarliga, säger P-O Jansson, inre befäl på polisen i Kalmar.

Strax före klockan 23 greps en ”16-årig pojke” i närheten av brottsplatsen.

Vi ska kontakta en jouråklagare och så får vi se om det ska hållas något förhör under natten eller om det blir i morgon, säger P-O Jansson.

Publicerad: 10 feb, 12:02
Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna.



  • Föga förvånande men inte mindre illavarslande då detta inte är en enskild händelse utan en av många, det är nog ytterst naivt att tro dessa som begår brott redan i tidigt skede helt plötsligt skulle bli laglydiga eller väl sinnade. Rätten måste därför anses förverkad med utvisning som följd, om ej ses där ett enormt rättshaveri.