Marockansk gatubarn frias för gruppvåldtäkt – Ålder kan inte fastställas

Annons:

Som vi tidigare kunde rapportera i november så dömdes 3 papperslösa invandrare från Marocko för brutal gruppvåldtäkt, 6-9 månader(!) i sluten ungdomsvård.

Nu har den ena släppts eftersom hans ålder inte kunnat fastställas(!)

I dag meddelade hovrätten att två av pojkarna döms till sex respektive nio månaders sluten ungdomsvård för grov våldtäkt.

Den tredje pojken frias helt eftersom hovrätten inte anser att det är visat att han var över 15 år vid händelsen. Han saknade helt identitetshandlingar.

– Först blev jag glad för att alla blev dömda. Men sedan besviken att de fick så korta straff. Det är sjukt, berättade hon gråtande för Aftonbladet i samband med tingsrättsdomen.

Han knuffade omkull henne och satte sig grensle över henne. Killen överöste henne med slag och hon beskriver hur det svartnade för ögonen. Killen tog stryptag runt hennes hals. Han slet av hennes kläder och våldtog henne. Men mardrömmen hade bara börjat.

Fler och fler pojkar, som bodde i ett tältläger vid Fåfängan, anslöt. Sammanlagt, berättade hon i rätten, tror hon att hon våldtogs sex gånger, av minst fyra gärningsmän.

Publicerad: 22 dec, 18:02

 

Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna.