Medias ansvar för att Hagamannen blev misshandlad?

Annons:

Ser att många länkar att Hagamannen blivit misshandlat på facebook och tycker det är bra.

Men Hagamannens brott begicks för över 10 år sedan. Det finns massor av grova våldtäktsbrott (exempelvis Mariannelund) som media mörkar hela tiden.

Hagamannen har använts inom media ständigt för att bevisa ”svenskar minst också våldtar på groteska sätt”.

Kort och gott så har man startat en lynchmobb mot honom för att försökt mörklägga alla brott invandrare har begått mot kvinnor genom att hela tiden lyfta upp hans brott.

Invandrarbrottslingarna kommer ut och glöms bort. Hagamannen är dömd till trakassarerier för han är medias ”white alibi” posterchild.

 

Hur många känner exempelvis till Smygarens identitet? Denne (svarta) överfallsvåldtäktsman spred skräck i västra Sverige under en lång tid.

Citat:

”Smygaren” en av Sveriges värsta sexförbrytare

http://www.expressen.se/gt/smygaren-…sexforbrytare/

Via öppna fönster eller altandörrar gick han in när kvinnorna låg och sov. Oftast vaknade inte hans offer förrän han satt grensle över dem med en halsduk för ansiktet – och riktade en kniv mot halsen så att kvinnorna inte vågade göra motstånd.

http://www.expressen.se/gt/smygaren-…ippa-fangelse/

Förmodligen är det 1 på 1000 som vet namnet på honom. Än färre vet hur han ser ut. Vi kan fråga oss varför? Varför vet nästan ingen vem Smygaren är medan alla vet vem Hagamannen är?

Här listas upp ett antal andra överfallsvåldtäktsmän som är i klass med Hagamannen, men som knappt någon svensk känner till vad de heter eller hur de ser ut:

https://www.flashback.org/sp22383265

Ja, de har alla utländsk bakgrund, det har förmodligen något med saken att göra..

Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna.