Migrationsverket upphandlar fartyg som asylboende

Annons:

För att klara uppdraget att värna asylrätten och erbjuda asylsökande tak över huvudet genomför Migrationsverket en ramavtalsupphandling för boenden på vatten. Antalet boendeplatser per anläggning får inte vara färre än 200.

Migrationsverket inbjuder er att lämna anbud avseende tillfälligt boende inklusive kost för asylsökande på passagerarfartyg/bostadsplattformar.

Pris per plats och dygn för kost. Takpriset är:150 (Prisruta) Pris per plats och dygn för logi. Takpriset är:200 (Prisruta)

En veckokostnad på runt 280.000;- eller 1.200.000;- i månaden om man så vill, takpriset kan komma att ändras åt det dyrare hållet, då efterfrågan på boenden är väldigt stor, räkna med takpris över 500;- strecket, skenande priset åt det grövsta.

Att Migrationsverket har gått ut med en upphandling kommer givetvis leda till att man får svar från diverse skrupelfria rederier som vill tjäna sig en hacka på flyktingkrisen. Detta ackompanjerat med hutlösa priser för varje plats.

Klicka HÄR(PDF) för att komma till migrationsverkets upphandlingsplan.

Publicerad: 24 nov, 13:39

 

Annons:
OBSERVERA!
Kommentarer förhandsgranskas inte av QET. Du är själv ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Genom att kommentera intygar du att du är införstådd i Kommentarsreglerna.